•   Телевизия онлайн -Тв канали -Македония -Канал 8 ТВ 

ТВ канал: Канал 8 ТВ
Канал 8 ТВ онлайн - тв на жив

Излъчване от официалния уебсайт
Този телевизионен канал е разрешен и се излъчва на официалния уебсайт на канала, Щракнете върху играча
Канал 8 ТВ
Държава:  Македония
Категория: Обществен
3 от 5
2 гласове
Канал 8 ТВ - описание, преглед, оценка

ТВ Канал 8 од Кочани е приватна телевизија која дозволата за вршење на радиодифузната дејност ја доби од Советот за Радиодифузија на Република Македонија на 26.11.2008 година. Официјално с

Канал 8 ТВ онлайн - тв на жив

ТВ Канал 21  Македония / Обществен
Телевизиски програмски сервис со претежно забавен општ формат

  • 100
5 от 5
1 гласове
Телевизија 24  Македония / Новини
Нашата мисија е да обезбедиме точни, навремени и објективни информации за случувањата во земјата и светот. При пласирањето на информацијата се водиме

  • 60
3.0 от 5
22 гласове
ТВ канал ВИС  Македония / Начин на живот
Во ВИС е ВИСТИНАТА!

  • 80
4 от 5
4 гласове
Телма Телевизија  Македония / Обществен
Телма е македонска национална ТВ куќа основана во септември 1996 година. Нејзин основач и сопственик е Макпетрол А.Д. - Скопје. Телевизија Телма е

  • 100
5 от 5
1 гласове
Интел Телевизија  Македония / Обществен
Интел телевизија e приватна телевизија која со својот сигнал е присутна во етерот од 4 јули 1993 година кога стартуваше со својата програма. Од тој

  • 40
2.3 от 5
3 гласове
Ирис телевизија  Македония / Обществен
Ирис е македонска локална телевизија од Штип, од колажен тип, со временски рамномерно избалансирани содржини од сите жанрови. Основана е од г. Миле

  • 40
2.3 от 5
3 гласовеТВ ПО СТРАНИ