•   Телевизия онлайн -Тв канали -Албания -Vizion Plus 

ТВ канал: Vizion Plus
Vizion Plus онлайн - тв на жив

Излъчване от официалния уебсайт
Този телевизионен канал е разрешен и се излъчва на официалния уебсайт на канала, Щракнете върху играча
Vizion Plus
Държава:  Албания
Категория: Обществен
4.6 от 5
3 гласове
Vizion Plus - описание, преглед, оценка

VIZION PLUS është një televizion ku çdokush gjen veten, sheh tek ai nje mik nga i cili e ka te veshtire te ndahet. Larmia e programeve, spektakleve, emisioneve social e investigativ, filma

Vizion Plus онлайн - тв на жив

TVSH  Албания / Обществен
Departamenti i Lajmeve në Televizionin Publik Shqiptar synon të përcjellë tek publiku me cilësi, transparence dhe paanshmëri të gjithë gamën

  • 60
2.6 от 5
6 гласове
Alsat M  Албания / Новини
ALSAT-M ka filluar të transmetojë në mars të vitit 2006 dhe është një stacion televiziv kombëtar që transmeton në të gjithë territorin e Republikës

  • 60
3.4 от 5
20 гласове
Albanian TV of America  Албания / Обществен
Albanian Television of America. Our television broadcasts three programs in three different television stations in HD: 1) ALBTVUSA in ShqipTV.

  • 60
3.3 от 5
9 гласове
RTK 1  Албания / Местната тв
Radio Television of Kosovo is the public service broadcaster in Kosovo. It offers two radio stations broadcasting a diverse programming of news and

  • 80
4 от 5
2 гласове
Rrokum TV  Албания / Обществен
Rrokum.TV is the first Cable and Internet TV channel of Kosovo, a new medium of JAVA Multimedia Production (JMP), which builds on the success and

  • 80
3.8 от 5
6 гласове
RTV 21  Албания / Обществен
RTV21 is a media company based in Pristina, Kosovo, which includes a radio (est. 1998), a television (est. 1999), and a website (est. 2001). Founded

  • 60
3.4 от 5
7 гласове



ТВ ПО СТРАНИ