•   Телевизия онлайн -Тв канали -Албания -RTV 21 

ТВ канал: RTV 21
RTV 21 онлайн - тв на жив

Излъчване от официалния уебсайт
Този телевизионен канал е разрешен и се излъчва на официалния уебсайт на канала, Щракнете върху играча
RTV 21
Държава:  Албания
Категория: Обществен
3.4 от 5
7 гласове
RTV 21 - описание, преглед, оценка

RTV21 is a media company based in Pristina, Kosovo, which includes a radio (est. 1998), a television (est. 1999), and a website (est. 2001). Founded as Radio 21 by Afërdita Saraçini and

RTV 21 онлайн - тв на жив

Alsat M  Албания / Новини
Alsat (Alsat-M) është një stacion televiziv kombëtar që transmeton në të gjithë territorin e Maqedonisë së Veriut dhe vendeve të tjera të Ballkanit.

  • 60
3.4 от 5
20 гласове
KOHAVISION - KTV  Албания / Музика
KTV (shkurtesa e Koha Vision) është një stacion televizioni në Kosovë, pjesë e "Grupit Koha", me pronare Flaka Surroi. Drejtoresh e

  • 60
3.1 от 5
6 гласове
Vizion Plus  Албания / Обществен
VIZION PLUS është një televizion ku çdokush gjen veten, sheh tek ai nje mik nga i cili e ka te veshtire te ndahet. Larmia e programeve, spektakleve,

  • 100
4.6 от 5
3 гласове
Report TV  Албания / Новини
Televizioni Report TV është një nga televizionet informative më profesionalë dhe të pavarur në panoramën mediatike shqiptare. Lajmi i fundit,

  • 60
2.8 от 5
19 гласове
Alsat Tv  Албания / Новини
he particular and live reporting as well as impartiality and professional approach in doing television program, make the Dukagjini TV to be the most

  • 40
2.3 от 5
9 гласове
Top Channel  Албания / Обществен
Top Channel është një televizion kombëtar i pavarur, sinjali i të cilit shtrihet në të gjithë territorin e vendit. Top Channel është i pranishëm me

  • 60
3.4 от 5
19 гласовеТВ ПО СТРАНИ